Altid i bevægelse

Om KulturHåndværket


Hvem er med?

Medarbejdere og Partnere


Søren Hall


Designer & Kulturhåndværker

+45 2480 7766

hall@kulturhv.dk

Søren er organisatorisk spydspids og én af pionérerne bag KulturHåndværket. Han er indehaver af MadeByHall, og er udvikler, rådgiver og projektleder bag et væld af løsninger for teatre, events og oplevelsescentre. Søren er uddannet snedker og sejlmager – en foldekniv af kompetencer med stor brancheindsigt.


Bo Kudsk Kristensen


Produktionsleder & Lysdesigner

+45 2113 4361

kudsk@kulturhv.dk

Bo er især kendt som produktionsleder og lysdesigner. Hans vidtspændende produktion strækker sig over musicals, teateropsætninger, kunstudstillinger, events og DR produktioner. Derudover arbejder Bo som kunstnerisk rådgiver, videoprogrammør og fotograf. Alt sammen, fordi han kom til at give en hånd med på et lille teater i 96 – så var han fanget.


Lone Collin Bødker


Leder af systuen

+45 2829 9260

lone@kulturhv.dk

Lone afklarer praktiske løsningsmuligheder i produktionen, holder overblik samt leder og fordeler arbejdsopgaver. I samarbejde med Søren Hall vurderer hun omfanget af de mange alsidige opgaver. Lone er uddannet beklædningshåndværker med speciale i brudekjoler fra Marianne Carøe. Hun har stor erfaring med teaterkostumer, scenografi, scenetæpper og kreative beklædningsopgaver. 

Anders Engelbrecht


Partner og direktør for Spekta A/S


Anders er indehaver af Spekta, et af Skandinaviens største aktører indenfor scenografi til fim, tv, teater, reklame og museer. Han har arbejdet i branchen i 30 år, virket som konsulent og været Production Designer og Construction Manager på en lang række film.


Anna Juul Holm


Designer og KulturHåndværker

+45 60 61 90 29

anna@kulturhv.dk

Anna udvikler, projekterer og eksekverer løsninger i snitfladen mellem interiør, dekoration og kostumer, i en bred palette af materialer.  Anna er uddannet fra Designskolen Kolding og har en lang erfaring fra teaterbranchen med kostumedesign og produktion.

Everina Willigenburg


KulturHåndværker

Everina har over 17 års erfaring med produktion af Scenetæpper og ved hvad der skal til for at få opgaverne hurtigt og sikkert i mål. Hos Kulturhåndværket bliver hun udfordret i rutinerne og er en stærk sparringspartner for optimering i produktionen. 

Mette Glud Elbek


KulturHåndværker


Mette har stor erfaring med produktion af tekstiler og 

Scenetæpper til Kulturen 

Hos Kulturhåndværket bliver hun udfordret i rutinerne og er en stærk sparringspartner for optimering og udvikling i produktionen.